Loading

High tech

vastgoed visualisatie

Raybit is een studio voor vastgoed visualisatie. Naast traditionele artist impressions en animaties maken wij ook interactieve applicaties. Hierbij maken we gebruik van innovatieve technologieën als virtual- en augmented reality waar wij al jaren ervaring mee hebben.

Wij hebben een passie voor   vastgoed animatie nieuwe technologie

Artist impression

Hoe een woning er na een verbouwing uit komt te zien is soms lastig voor te stellen. Artist impressions helpen om de plannen te visualiseren. Vaak zien we dat wanneer er gebruik wordt gemaakt van artist impressions, dit tot nieuwe inzichten kan leiden die impact hebben op het verloop van het ontwerp- en bouwproces. Daarnaast zijn artist impressions een uitstekend middel om communicatie met de verschillende betrokken partijen te verbeteren.

Animaties

Wil je met een visualisatie nog een stapje verder gaan? Maak dan gebruik van een 3D animatie. Bewegend beeld geeft nog meer mogelijkheden om een ontwerp of idee te communiceren. Dit kan bijvoorbeeld een “fly through” door een woning zijn waar je iemand meeneemt in het verhaal, laat het bouw- en ontwerpproces van de woning zien of geef een impressie van de sfeer van een woning zowel overdag als ‘s avonds.

Plattegronden

Als een ontwerp eenmaal in 3D staat ingetekend, kunnen we er ontzettend veel kanten mee op. Om een goed overzicht van de woning te geven creëren wij met een druk op de knop realistische 3D plattegronden (digitale maquettes). Zo’n digitale maquette kan een goede ondersteuning zijn wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met een van onze andere producten.

Virtual reality

Om een ontwerp niet alleen vanaf een scherm of in print te bekijken, maar écht te ervaren, moeten we gebruik maken van innovatieve technieken. Doordat wij technologie uit de game industrie gebruiken, is het mogelijk om onze visualisaties in virtual reality (VR) te bekijken. Voordat wij Raybit zijn gestart hebben we jarenlang ervaring opgedaan met het creëren van VR en AR projecten. Hierdoor kunnen wij ontwerpen niet alleen presenteren in VR, maar bouwen wij complete interactieve ervaringen om jouw verhaal of idee nog beter te communiceren.

Augmented reality

Waar wij ons bij virtual reality in een virtuele wereld bevinden, projecteren we bij augmented reality een digitale laag over onze eigen fysieke wereld heen. Hierdoor is het mogelijk een vastgoedproject te presenteren door middel van digitaal geprojecteerde maquette waar het publiek omheen kan lopen. Of laat klanten een hun ideale keuken samenstellen die dan direct op ware grootte te bekijken is.

Interactie

Naast de eerder genoemde oplossingen voor vastgoed visualisatie bieden wij ook maatwerkoplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van interactieve, audiovisuele en innovatieve installaties. Naast virtual- en augmented reality hebben wij hierbij ook gebruik gemaakt van technologieën als projection mapping, 3D printen en holografische schermen. Neem contact met ons op om uw idee te bespreken en we reserveren graag tijd om samen na te denken over mogelijke oplossingen.

DayArtist Impression licht Wilhelmina
NightArtist Impression donker Wilhelmina
Lichtstudie artist impression mobile version

Wie zijn wij?

Eva Pols

3D artist
info@raybit.nl

Cas Ketel

Technical artist
cas@raybit.nl / +31 6 82 82 58 58

Brandon Wassink

Project manager
brandon@raybit.nl / +31 6 18 31 23 80

Raymond Meijer

3D artist
info@raybit.nl

Artist impression
Concepts of Living

bekijk casus

Wilhelminastraat
Iconic Design

bekijk casus

Gein Zuid Abcoude
Huizenmij

bekijk casus
0 / 4
Adres

Arlandaweg 92

1043 EX Amsterdam

Contact

06 18 31 23 80
info@raybit.nl